Confidentialitate

Politica prelucrării datelor cu caracter personal

Tattooremoov.ro respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web în vederea efectuării de inregistrari/comenzi online.

Societatea noastră se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.tattooremoov.ro

Persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

 • Dreptul la informare
 • Dreptul de acces la date cu caracter personal
 • Dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal
 • Dreptul de opoziție
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de TND Group Dermopigmentare în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveți întrebări legate de confidențialitatea datelor, ne puteți contacta / notifica oricând, utilizând datele de contact existente pe site.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați.
Site-ul Tattoo Remoov Romania (www.tattooremoov.ro) este operat de societatea TND Dinamic SRL-D, cu sediul in str Sibiu, nr 29, bl z9, sc1, et 10, ap 63, camera 1, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/4569/2016, avand CUI 35873709 si societatea TND Genius SRL, cu sediul in str Sibiu, nr 29, bl z9, sc1, et 10, ap 63, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/14519/2017, avand CUI 38109219, numite in continuare TND Group Dermopigmentare.

Prin navigarea pe site-ul Tattoo Remoov Romania, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Tattoo Remoov Romania (www.tattooremoov.ro) in urmatoarele scopuri:
Stabilirea contactului cu clientii;
Preluarea si prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri si promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ.
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Tattoo Remoov Romania (www.tattooremoov.ro) si a tertilor cu care Tattoo Remoov Romania (www.tattooremoov.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Consimtamant
Navigand pe site-ul Tattoo Remoov Romania (www.tattooremoov.ro), va dati acordul cu privire la politica noastra de confidentialitate.

Ce informatii se pot colecta?
Colectam anumite informatii atunci cand va inregistrati pe site-ul nostru, cand solicitati o oferta, cand plasati o comanda, cand va abonati la newsletter sau completati un formular.
In momentul completarii formularului de pe site, vi se vor cere anumite informatii: numele, adresa de e-mail, telefon, iar in cazul solicitarii de produse si adresa de livrare. Cu toate acestea, puteti vizita site-ul in mod anonim, fara a va inregistra.

Securitatea datelor colectate și procesate
Va protejam informatiile!

TND Group Dermopigmentare utilizează metode și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici stricte aplicate salariaților și procedurilor de lucru, incluzând audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate și procesate conform prevederilor legale în vigoare.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de client/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Tattoo Remoov Romania (www.tattooremoov.ro).

Informatiile dumneavoastra, fie ele private sau publice, nu vor fi vandute, schimbate, transferate sau date fara consimtamantul dumneavoastra niciunei companii sub niciun motiv, in afara de livrarea produselor comandate.
Am implementat o varietate de masuri de siguranta pentru a pastra siguranta datelor dumneavoastra cu caracter personal si pot fi accesate doar partilor autorizate cu drepturi speciale de acces, care garanteaza mentinerea caracterului confidential al datelor dumneavoastra.
Nu vindem, comercializam sau transferam in orice alt mod tertilor informatiile dvs. personale de identificare. Aceasta nu face referire si nu include terte parti de incredere care ne asista in operarea site-ului nostru, in desfasurarea afacerii noastre sau in deservirea dvs., atat timp cat acele parti se angajeaza sa pastreze aceste informatii confidentiale. De asemenea, este posibil sa divulgam informatiile dumneavoastra atunci cand consideram ca divulgarea acestora este adecvata pentru a respecta legea, pentru a pune in aplicare politicile site-ului nostru sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta noastra si a celorlalti. Cu toate acestea, informatiile despre vizitatori care nu contin date personale de identificate pot fi furnizate altor parti pentru marketing, publicitate sau alte scopuri.

In ce scop pot fi folosite informatiile colectate?
Oricare dintre informatiile colectate vor fi folosite in urmatoarele moduri:

 • Pentru a va personaliza experienta (informatiile pe care le oferiti ne ajuta sa va intelegem mai bine nevoile individuale).
 • Pentru a ne imbunatati site-ul (cautam sa imbunatatim experienta pe care o aveti cu site-ul nostru, cu ajutorul informatiilor si feedback-ului primit de la dumneavoastra).
 • Pentru oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastră;
 • pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați comandat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la acestea;
 • Pentru a imbunatati relatia cu clientii (informatiile dumneavoastra ne ajuta sa raspundem mai eficient cerintelor si intrebarilor pe care le aveti).
 • Pentru administrarea concursurilor, promotiilor, chestionarelor sau altor functii ale site-ului.
 • Pentru trimiterea de email-uri periodice, transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;

Adresa de email pe care o oferiti pentru procesarea comenzii poate fi folosita pentru a va trimite informatii si update-uri cu privire la comanda dumneavoastra, dar si pentru stiri ocazionale privind produsele sau serviciile noastre.

TND Group Dermopigmentare nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele dumneavoastră (informații personale sau informații opționale) fără acordul dumneavoastră, cu excepția cazului în care avem convingerea, de bună credință, că legislația ne impune acest lucru sau că acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietății societății noastre.

Terte parti
Ocazional, putem include oferte si produse ale unor terte parti pe site-ul nostru. Aceste terte parti au politici de confidentialitate separate si individuale. De aceea, nu suntem raspunzatori pentru continutul si activitatea acestor site-uri. Cu toate acestea, cautam sa protejam integritatea site-ului nostru, astfel ca orice feedback privind acest site este binevenit.

Opinii si nelamuriri.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@tattooremoov.ro.

Pentru a contacta Tattoo Remoov Romania ne puteti scrie la adresa de mail office@tattooremoov.ro sau telefonic +40723 58 91 78.