Descriere procedura

Inovaţie şi siguranţă. Tehnica de îndepartare a unui tatuaj a Lindei Paradis

INOVAŢIE
Unul din cele mai sigure produse de îndepărtare a tatuajelor din lume şi cartuşele cu 88 de acele, concepute şi dezvoltate de Linda Paradis, au adus o inovaţie în lumea dermopigmentării. Cartuşul inovator cu 88 de ace este un produs unic, patentat, folosit pentru a extrage tatuaje cosmetice și corporale, iar soluţia de îndepartare nu are PH acid, conţine în mare parte ingrediente folosite în industria alimentară şi cosmetică, este fără acid şi nu lezează pielea.

SIGURANȚĂ
Produsele dedicate îndepărtării tatuajelor ale Lindei Paradis Group sunt certificate ca fiind cele mai sigure din industrie. Aceste produse pot fi aplicate pe toate tipurile de piele, fără efecte secundare, cicatrizări și fără riscul de pierdere a părului.

Cumuland calităţile produselor din gama pentru îndepărtare a tatuajului a Lindei Paradis, regăsim ca şi principali factori următoarele:

  • Mai puține tratamente
  • Non-invaziv / fără durere
  • Nu există culori selective
  • Non chirurgical / fără laser
  • Nu lasa cicatrici / fără PH acid
  • Fără Acid Lactic, fără soluție salină
  • Fără inflamație a pielii
  • Fără albire
  • Nu există cruste sau arsuri pe piele
  • Fără căderea parului

Cum se desfăşoară o sedinţă de îndepărtare a tatuajului cu produsele şi tehnica Lindei Paradis?

În urma discuţiilor preliminare cu pacientul, explicarea şi conştientizarea procedurii, acceptarea şi semnarea consimţământului, pregătirea pacientului se trece la iniţierea procedurii:

– Primul pas, după pregătirea instrumentarului şi produselor necesare, este dezinfectarea şi curăţarea pielii, care se realizează cu TATTOO REMOOV TM PURIFYING CLEANSER GEL, care are o compoziţie 90% organică.

Aceasta curăță eficient pielea de machiaj, murdărie, ulei și impurități.

S-a demonstrat clinic că reduce celulele moarte cu 90%.

Acest gel purificator de curățare deschide porii pentru a ajuta soluţia TATTOO REMOOV să fie în contact cu particulele de pigment, fără a usca pielea.


A doua etapă este desigilarea cartuşului cu 88 de ace, în faţa pacientului, ataşarea la Dermo Power şi purcederea la realizarea procedurii. Mişcările acului sunt de dute-vino, sus-jos sau stânga-dreapta. Sunt posibile treceri multiple, dar niciodată nu se lucrează cu acul uscat, fără soluţie.

Un alt aspect din timpul procedurii, ţine de protejarea şi hidratarea pielii, pentru a evita uscarea pielii şi eventuala roşeaţă abundentă.

În timpul lucrului se recomandă folosirea TATTOO REMOOV AFTERCARE, care conţine ingrediente 100% organice, protejează pielea şi o menţine hidratată. Se aplică cu o spatulă şi se întinde pe suprafaţa pe care se lucrează, aplicând ulterior soluţia TATTOO REMOOV. Se poate repeta aplicarea acestei creme de câte ori este nevoie,  pe parcursul întregii proceduri.

Aceaă tehnică poate avea o durată variabilă între 12 minute şi 30 de minute. Se lucrează superficial, la suprafaţa pielii, nu se folosesc substanţe neutralizatoare, iar la sfârşitul procedurii se aplică SCARCARE GEL, pentru o vindecare rapidă.

– SCARCARE GEL folosește puterea de vindecare a florii Arnica Montana, o plantă montană, cunoscută pentru proprietățile sale medicale. Gel ușor absorbant, contribuie la reducerea inflamației, ameliorarea durerii și a iritațiilor (asociate cu arsurile sau mușcăturile de insecte) și reducerea decolorării pielii. Îmbogățit cu Aloe Vera și extract organic de levănțică, este certificat pentru a grăbi vindecarea. O cantitate mică de gel se aplică cu vârful degetelor pe zona pe care s-a lucrat. Se aplică timp de 5-7 zile, de trei ori pe zi, pe pielea perfect curată.