Despre

 

Teodora Natalia Draghici este o voce care inspiră și stimulează persoanele din domeniul beauty să investească în cursuri și perfecționări dacă își doresc să devină unii dintre cei mai buni. După 7 ani de activitate în domeniul beauty, implicit al dermopigmentării, specialista beauty a  împartășit cu noi secretul succesului pentru o carieră de vis. Antreprenor și membru fondator ADERA (Asociația Dermopigmentiștilor și a Esteticienilor din România și Afiliații), a investit constant în propriile cunoștințe, iar asta o ține mereu în priză fiind conectată la tot ce e nou.

Minuscule sau destul de vizibile, care costă de la câteva zeci de euro, până la sute. Vorbim despre tatuaje, desenele pe care oamenii aleg să și le imprime pe piele pentru totdeauna (sau nu chiar). Teodora Natalia Draghici originară din România este specialista care reduce din drama clienților cu tatuaje eșuate.

Pot afirma că, în prezent a învăța cum să elimini pigmentul din piele, este la fel de important ca și studierea modului de implantare a pigmentului în piele. Eliminarea tatuajelor nu este o tehnică greu de învățat, iar fetele pot obține succes foarte repede. Reprezintă o metodă pur cosmetică, dar totuși dificilă, dacă facem comparație cu aplicațiile clasice ale produselor cosmetice.

Având cunoștințe de bază suficiente despre dermatologie, anatomie, histologie (știința țesuturilor) și imunologie (mecanisme de apărare ale corpului) și dacă includem experiența noastră în evitarea/ ameliorarea efectelor secundare, se poate realiza corect o procedură de acest fel. Chiar dacă am și eu diploma de dermopigmentist, nu m-a atras niciodată să realizez acest tip de procedură. Cred că, în acest domeniu, pe lângă talent, simț artistic, mult mai importantă este pasiunea. Trebuie să faci totul cu multă dăruire, mai ales fiind responsabil de aspectul fizic al clientei tale.

În schimb procedura de îndepartare a tatuajelor m-a atras de la început, dar consideram că nu am timp și destulă capacitate pentru a face asta. A fost suficient să aud glasul trist al unei fete cu o severă depresie datorată unor sprancene negre-albăstrui, asimetrice și care nu se încadrau deloc pe chipul ei. A insistat atât de mult să o ajut, de aceea am decis să fac tot ce pot. Așa am constatat că, iubesc să fac acest lucru, iar îmbrățișările și fericirea ei, imediat ce s-a văzut în oglindă a fost ușa deschisă către o serie de alte procedure reușite.

Au trecut deja patru ani de la prima procedură, timp în care am învățat și am pus în practică tot ce am învățat. Indiferent de metoda aleasă, am pus pe primul loc mereu siguranța clienților. Am ales soluții ce nu lezează pielea sau firul de păr și nu lasă urme pe suprafața de unde se extrage pigmentul.

În prezent mă îndrept frecvent către Pigment removal al Jenyei Denizeri, un solvent non-toxic care conține solutie salina si un mix de ingredient naturale. În acelasit imp, nu are substanțe care pot deteriora pielea clientului. Pigmentul Removal îmbibă particulele de pigment cu o soluție salină hipertonică care facilitează deplasarea particulelor de pigment. Acestea sunt apoi dispersate și transferate spre suprafața pielii.