Despre noi

 

TND Group Dermopigmentare este distribuitor oficial al Linda paradis Group in Romania, oferindu-va informatii referitoare la produse, la tehnica si organizeaza frecvent master class-uri cu Linda Paradis, pentru a invata tehnica corecta de lucru.

Linda Paradis este cea care a creat soluţia revoluţionara Tattoo Remoov!

Linda Paradis este dermografician şi instructor internaţional de dermopigmentare din 1996.

Din 2006, a dezvoltat o tehnică de ȋndepărtare a tatuajelor care garantează rezultate excelente, fără utilizare de laser sau intervenţii chirurgicale periculoase. Cel mai important, procedura se realizează fără a se utiliza micro-needling pe piele, ci doar prin conceptul de Square Needles TR88RS si soluţie cu PH 9.5.  Astfel pielea nu se inflamează şi nu rămâne cu cicatrici.

Această soluţie de ȋndepărtat pigmenţii din piele, este comercializată ca o alternativă la ȋndepărtarea cu laser şi excizia chirurgicală, proceduri costisitoare ce pot afecta pielea, lăsând-o cu cicatrici.

Linda Paradis este primul instructor şi examinator internațional de ȋndepărtare a tatuajelor, cu peste 25 de ani de experienţă în activitate clinică. Experienţa ei de-a lungul anilor i-au îmbunătăţi cunoştinţele în ştiinţa pielii, astfel dobândind şi practica necesară pentru îndepărtarea tatuajelor corporale şi cosmetice.

Linda Paradis este ȋn căutare asiduă de inovaţie, punând mereu satisfacţia şi siguranţa clienților pe primul loc.

Pregătire profesională:

Paris: 1 an la facultatea de medicină Saint German des Pres;

Alger: 2 ani la facultatea de stomatologie Paris;

Beijing: Diplomă în Mandarină la Universitatea de Limbi şi Cultură din Beijing;

Poliglot: Franceză, Engleză, Spaniolă, Italiană, Arabă şi Mandarină.

Reuşite:

 Din 2002 este membru ȋn SPCP (“Societatea experţilor ȋn cosmetica permanentă”), din Illinois SUA;

În 2004 a obţinut „Oscarul inovaţiilor” la Mondial Beaute – Palais des Congres la Paris;

Selectată pentru talentul ei de presa internaţională, ziarul “France soir” dedică acesteia in 2003 un interviu complet despre depigmentare; Aparaţii în presă la: Orbit TV Beyrouth, precum şi în multe alte reviste din Rusia, America şi Europa.

Ȋnsetată de cunoaştere şi dornică să ȋşi ȋmpărtăşească cunoștințele privind dermopigmentarea cu întreaga lume, ea caută ȋntotdeauna ce este cel mai bun, de la New York la Paris, de la Berlin la Londra, Moscova, Sydney, Johannesburg, Florida, Vietnam, Taiwan etc. ea ȋşi multiplică apariţiile pentru a-şi ȋmpărtăşi experienţele din lumea esteticii şi dermopigmentării medicale.

Moto-ul ei este „Inovaţie şi ȋmpărtăşire ȋnainte de toate!”.