Expozitii

COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO

Cosmetics Beauty Hair este lider pe piaţa industriei cosmeticelor din România, s-a dezvoltat de la an la an, atingându-şi scopul de a fi o referinţă pentru profesioniştii din industrie.

Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

 Cosmetics Beauty Hair – Romexpo 

MAKE – UP FEST BUCUREŞTI

Make – Up Fest este locul de întâlnire al make-up artiştilor profesionişti interesaţi de show-uri, make-up de film şi teatru, efecte speciale etc., dar şi al producătorilor şi distribuitorilor de produse şi accesorii de machiaj, dermopigmentare, shop-urilor şi boutique-urilor de machiaj, precum şi al şcolilor de profil.

Make – Up Fest 2016

COSMOWORLD BUCUREŞTI

COSMOWORLD este una dintre cele mai importante platforme pentru business şi industria de înfrumuseţare la 360°. Dispune de 2500 mp de expunere dedicaţi diverselor sectoare: COSMETICĂ, SPA, DERMOPIGMENTARE, HAIR, MACHIAJ, NAILS, WELLNESS, TEHNOLOGIE şi EDUCAŢIE.
Prin iniţiativele organizatorilor va oferi profesioniştilor un excelent mod de a-şi îmbogăţi cunostinţele, organizatorii având deja o experienţă semnificativă, pe lângă ambiţia de a ridica acest eveniment la unul de talie mondială.

Cosmoworld Bucureşti – 2018

BEAUTY FORUM – CLUJ

Evenimentul frumuseţii din Cluj a avut parte de cei mai renumiţi expozanţi ce au prezentat inovaţiile industriei incluzând toate segmentele: cosmetică, coafură, dermopigmentare, barbering, make-up, nail art şi design, pedichiura, manichiura, wellness, spa, management.
Programele profesionale şi concursurile internaţionale au dat culoare evenimentului.

Beauty Forum Cluj – 2017

Beauty Forum Cluj – 2018

COSMOBEAUTY – Bucureşti

Cosmobeauty este un eveniment de referință în industria înfrumusețării, adunând în portofoliu mai mult de 1.500 de branduri, zeci de master classe-uri, sute de seminarii și workshop-uri.

Expoziţia Beauty a Primăverii adună profesionistii şi companiile lidere de piaţă în acest domeniu, ce participă an de an la Cosmobeauty, în Bucureşti, într-un eveniment cu tradiţie şi rezonanţă în industria Beauty din România.

Cosmobeauty – 2017